Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomitahey1" (7.97 secunde)
Parte a grupului Artmark (unul dintre cei mai importanți promotori ai artei romanesti de patrimoniu si contemporane), divizia Artmark Historical Estate s-a inființat in 2014 si ofera accesul clientilor la un segment special pe piata imobiliara:
DAN D.
"Atat Divizia de Farmaceutice, cat si cea de Diagnostic au inregistrat cresteri solide ale vanzarilor in primul trimestru. In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune.
The Cell Factory, divizia de C&D a grupului, isi concentreaza atentia pe o parte importanta din activitatile sale de medicina regenerativa in cercetarea oportunitatilor de testare clinica pentru tratarea paraliziei cerebrale si a altor tulburari neurologice.
DAN D.
DAN D. ... Cat poate fi de naiva o gandire bazata pe asemenea premise este ilustrata de lucrarea recenta produsa de Seth D. Baum, Jacob D. Haqq-Misra (ambii de la Pennsylvania State University) si Shawn D. Domagal-Goldman, de la divizia de stiinte planetare a NASA.
Dupa cei doi ani de pregatire, urmeaza un examen care, la nivel european, este organizat de UEMS - Divizia de chirurgie HBP.
Divizia Presa a Binomului SRI-DNA face deja tis cu vorbe pe post de parfum. Dar nu numai atat. Operatiunea Decimarea primarilor PSD cuprinde si Diversiunea Perchezitiilor de ochii lumii.
El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design si are in subordine 10 bucatarii, printre care si Biutiful, Stradale si divizia de catering Flavours.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis; ... De la accesoriile potrivite pentru cei mici la produse cu sursa de calciu si vitamina D necesare cresterii si dezvoltarii normale a oaselor copiilor.
Floris van Breugel, de la Divizia de biologie si de bio-inginerie a Institutului de Tehnologie din California, co-autor al studiului.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Ca urmare a enuntului de la Cotroceni, este de asteptat ca nationalismul - asa cum il intelege dl Iohannis - sa devina o tinta privilegiata pentru divizia de aparare a Constitutiei din SRI. ... Lucrurile devin mai complicate cand este vorba despre sustinerea d-lui Iohannis privind necesitatea regandirii proiectului european.
Calarasiul are echipa de fotbal in Liga 1, echipa de handbal in Divizia Nationala, echipa de futsal in Liga 1, ceea ce poate fi, pentru viitor, un avantaj de imagine pentru oras.
Se vind locuri in divizia A, ceea ce anuleaza rolul campionatului in ierarhizarea valorilor. Singurul scop al acestor "conducatori" este imbogatirea imediata si prin orice mijloace.
Desi pana in acest moment nu s-a anuntat nimic oficial, lansarea lui Adriean Videanu in cursa, interna, pentru desemnarea candidatului Aliantei D.A.
Fostul mare fotbalist Rodion Camataru a declarat ieri (vezi interviul alaturat) ca in acest sezon ar fi o performanta pentru Universitatea mentinerea in Divizia B!
Fostul mare fotbalist Rodion Camataru a declarat ieri (vezi interviul alaturat) ca in acest sezon ar fi o performanta pentru Universitatea mentinerea in Divizia B!
Asta-primavara, caracalenii au invins atit pe FC Otopeni, cit si pe FC Sibiu, dar au cedat, la Tirgu Jiu, in fata „pandurilor“, contribuind astfel la promovarea in Divizia A a acestora.
Bunaoara, in campionatul 2004/2005, in Divizia A au fost folositi 42 de jucatori straini, din care noua la Universitatea.
google-analytics.com